ÖRNEK DEMO'DUR. SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

DERNEĞİMİZDE YEMEKLİ GECE

Bazı arkadaşlarımız sitemiz etrafında birleşerek düzenlediği  birlik beraberlik ve eğlence yemeğinde  katılımcıların güzel vakit geçirdiklerini sanıyorum. Mekanın ve köyümüzün sanatçılarının söyledi ği türküleri dinleyip halaylar çektik. İnsanlar masaları dolaşarak sohbetler etti. Gelen arkadaşların  söylediği gibi yemek bahane maksat beraber hoşca vakit geçirmek. 80 kişi katıldı. Tabi ki katılım daha çok olabilirdi. Zamanında insanların örnek aldığı eğitimcileri bir  siyasi görüş aktarmaya çalışan kişileri şimdi aramızda göremiyoruz neden gelmiyorlar diye soruyorlar,   haklılar.  Katılımcılar  her yıl  düzenlenmesi dileği ile teşekkür ederek ayrıldılar.  Bir aksaklık olduysa özür dileriz.   Katılan herkese ve sanatcılarımız Gülşen ve Hasan a çok teşekkür ediyoruz.

Not: Bir adet TT Net  internet çubugu bulunmuştur.  kaybedenler site yönetimine haber versin.

3.238.118.192

Cihan Demir

Hemşerilerimizle bir araya geldik güzel bir gece idi.

Yıldıırm Birinci

Güzel bir gece idi katkılarından dolayı dernek yönetimine teşekkür ederim.